Hirdetés

A Grepton üzemelteti az EU-s rendszert



|

Hirdetés

Az EMIR rendszer feladata, hogy naprakész adatokat szolgáltasson az EU-s támogatások felhasználásáról, és lehetővé tegye a pályázatok nyomon követését, a beadástól a fejlesztések megvalósításáig.

A Grepton közbeszerzési pályázat keretében elnyerte az Egységes Monitoring Információs Rendszer üzemeletetését a 2005 májusától 2006. december végéig szóló időszakra, ezalatt a Nemzeti Fejlesztési Hivatal alkalmazás-szerverei a Grepton DataCenterébe kerülnek ki üzemeltetésre.

Jelenleg közel 2000 felhasználó dolgozik az EMIR-rel, melyen keresztül több mint 40 ezer dokumentum és 13 ezer pályázat elérése biztosított a felhasználók számára. A rendszer funkcionalitásából következően kiemelten fontos, hogy az alkalmazáshoz szükséges eszközök, szerverek működési körülményei - elhelyezés, hozzáférés, védelem -, továbbá a stabil működéshez elengedhetetlen szolgáltatások meglegyenek, ezzel biztosítva a rendszer folyamatos elérhetőségét és az adatok biztonságát. A fenti célok elérése érdekében a Grepton DataCenterében gondoskodik az alkalmazás-szerverek elhelyezéséről, az alkalmazás megfelelő működését pedig monitoring eszközökkel felügyeli, elvégzi az általános üzemeltetési feladatokat, mint pl. a mentés, a vírusvédelem és az operátori feladatok. A rendszer zökkenőmentes használatát Helpdesk és hibaelhárítási szolgáltatás is támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.