Hirdetés

A gyártók elpártolnak az RDRAM-tól



|

Hirdetés

A Micro-Star International (MSI) termékmenedzsere szerint az év végére a társaság P4 alaplapjainak 70%-a Brookdale-alapú lesz, mindazonáltal a többi gyártónál ez az arány még nagyobb, akár 80% is lehet. A Rambus Inc., az RDRAM technológia kifejlesztője, a jövő évtől még nehezebb helyzetbe kerülhet, amikortól az Intel belép a DDR-SDRAM támogatók körébe. A DDR és SDR SDRAM memóriákat egyaránt támogató Brookdale-D chipset révén a felhasználók egy olyan, megbízható megoldáshoz jutnak, amely igénytől függően az olcsó SDRAM-ok, és a szintén elég olcsó, és jó teljesítményű DDR-SDRAM memóriák alkalmazását is lehetővé teszi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.