Hirdetés

A hadsereget támadta a halottnak hitt LulzSec csapat



|

A LulzSec mégis él, vagy esetleg másvalakik annak a háttérben?

Hirdetés

A korábbi információk szerint a LulzSec minden tagját elkapták azt követően, hogy a kulcsfigurát elkapták, és sietve beköpte a többieket. Most azonban úgy tűnik, hogy mégsem lett az enyészeté a hacker brigád, vagy ha mégis, akkor valakik sietve felkapták a bejáratot nevet, és feltörték a MilitarySingles oldalát, ahonnan 170.000 felhasználó adatát szerezték meg. Aki esetleg nem ismerné ezt az oldalt (amire van esély), annak annyit érdemes tudni, hogy a legrégebben működő és legnagyobb katonai online randioldal.

Ez nem azt jelenti, hogy csak a hadsereg tagjai veszik igénybe, de ez most nem érdekes, a lényeg, hogy olyan embereknek szól, akik diszkréten szeretnének társat találni. Na ez az, ami innentől kezdve nem fog menni, hiszen adataik illetéktelen kezekbe kerültek. A támadás konkrétan a "LulzSec Reborn" nevű csapathoz köthető, akik e-mail címeket, neveket, lakcímeket, és a felhasználókhoz kapcsolódó IP-címeket loptak. Azt, hogy ki volt a támadó, onnan tudni, hogy a LulzSec Reborn közzétette a MilitarySingles oldalán egy üzenetet, a "hacked by lalalalala" mondattal. Feltételezhetően hamarosan kiderül, hogy ez csak egyszeri alkalom volt, vagy egy valódi újjászületéssel van dolgunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.