Hirdetés

A hadseregnek fejleszt viselhető eszközt az Apple



|

Több cég mellett az Apple is segít az Amerikai Védelmi Minisztériumnak.

Hirdetés

Az Apple azzal segít az amerikai katonáknak, hogy olyan elektronikus szenzorok fejlesztésébe kezd, amelyeket lehet viselni, és még nyúlnak is. 

Hirdetés

Az Apple az egyike annak a 162 cégnek, amely a FlexTech Alliance keretén belül az Amerikai Védelmi Minisztériumnak fejleszt csúcstechnológiákat. A Pentagonnal dolgozik többek között a Boeing is. 

A hírek szerint a viselhető technológiát végül még hadihajókon és vadászrepülőkön is tudnák alkalmazni arra, hogy a szerkezeti integritást monitorozzák. 

A kutatás-fejlesztésre összesen 171 millió dollár áll rendelkezésre. Sajnos azonban nagyon úgy néz ki, hogy ez a projekt nem szül majd ütésálló Apple Watch-okat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.