Hirdetés

A hálózat csapdájában



|

Hirdetés

Eddig még nem volt szerencsém a hálózat beállításához, hogyan lehet ezt a legkönnyebben és legegyszerűbben elvégezni?A látszólag teljesen érthetetlen mezők és a pontokkal elválasztott rejtélyes számok rémálommá tehetik a hálózati beállítások elvégzését egy kezdő felhasználó számára. Ezen próbál segíteni a Network Magic, amely egy ablakban mutatja meg az összes szükséges beállítást. Telepítés után egy barátságos folyamatábra segít megérteni hálózatunk felépítését. Egy-egy objektumra kattintva a jobb oldali panelen áttekinthetjük az aktuális adatokat. A Tasks listán a beállítási lehetőségekhez jutunk hozzá. Pár kattintással engedélyezhetjük vagy tilthatjuk nyomtatónk vagy mappáink megosztását, így sokkal átláthatóbban kezelhetjük a hálózatot. A programot 14 napig használhatjuk korlátozás nélkül, de fizetés után öt gépre is telepíthetjük egy sorozatszámmal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.