Hirdetés

A hangrögzítés csúcsa - szuperkicsi diktafon



|

A MicroDot új diktafonja kisebb mint egy dominó, és alig kétszer olyan vastag. Az apró eszköz 18 órányi beszélgetést képes rögzíteni.

Hirdetés

 

A MicroDot a Square Audio Recorder névre keresztelt diktafonjával beállt azon gyártók sorába, akik rendre meglepik a világot, milyen kicsik is lehetnek azok az eszközök, amelyeket általában használunk.

 

Az új diktafon kisebb mint egy dominó, és csak kétszer olyan vastag. Remek megoldás lehet, ha titokban szeretnék egy beszélgetést rögzíteni, hiszen olyan kicsi, hogy szinte nagyító kell hozzá.

 

microdotaudioc.jpg

 

Ráadásul több remek szolgálítatással is bír: időzíthető, de hangra is aktiválódik. A beépített tárhelynek köszönhetően több mint 18 órányi hanganyagot vehetünk fel. Az akkumulátor még tovább húzza, egy feltöltéssel 60 órán át képes működni.

 

A fájlokat a dikaton dátumozza is, hogy tudjuk, mit mikor készítettünk. Az apróságnak ellenben az árát is meg kell fizetni, hiszen 480 dollárba kerül, tehát 85 000 forintba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.