Hirdetés

A héten mutatják be a Phantom Game konzolt



|

Hirdetés

A TV-re köthető, Windows XP alapú Phantom Game Receiver konzol lehetővé teszi a tulajdonosai számára, hogy kiterjedt digitális jogkezelés segítségével, legálisan tölthessenek le játékokat kipróbálás, kölcsönzés és vásárlás céljából - akármikor, bárhonnan, az otthon kényelméből. A cég szerint az eszköz egy teljesen új módját biztosítja a játékok vásárlásának, amely előnyös mind a játékok készítői, mind a kereskedők és vásárlók számára. A folyamatosan az internetre kapcsolódó konzol és a szolgáltatás segítségével a felhasználók a játékok havonta frissülő listájából válogathatnak, majd a tetszésüket elnyert játékot letölthetik az eszköz 40GB kapacitású átmeneti merevlemezes tárolójára. A havi díjazású alapszolgáltatás tartalmaz egy sor további költség nélkül letölthető játékot.




A cég bevezető akcióként egy, két évre szóló szerződés megkötése esetén ingyen biztosítja a Phantom Game receiver konzolt az előfizetők számára. A Receiver egységeket az Nvidia GeForce grafikai processzorai hajtják majd - bár nem a legújabbnak számító 6. generáció, hanem az FX-sorozat. "A játékosok kristálytiszta, folyamatos megjelenést szeretnének. Az NVIDIA GeForce és nForce processzorai segítenek nekünk abban, hogy az ügyfeleink igényei szerint a lehető legmegfelelőbb teljesítményt juttassuk el közvetlenül a nappalijukba" - nyilatkozta Kevin Bachus, az Infinium Labs elnöke. Bachus egy személyben a számítógépes játékok történetéről szóló kerekasztal-beszélgetés levezénylője is lesz, amelyen olyan cégek igazgatói vesznek majd részt, mint az Epic Games, a Firaxis Games, az NVIDIA(R), a Red Storm Entertainment és az Xfire. A Phantom Game Receiver konzol várhatóan az ősz folyamán kerül majd a boltokba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.