Hirdetés

A hétvégén ingyenes az eredeti Dungeon Keeper



|

Olcsón kívánhat javítani a megítélésén vagy bevételein az Electronic Arts.

Hirdetés

Az utóbbi két hétben kellemetlen helyzetbe került az Electronic Arts, ugyanis a klasszikus Dungeon Keeper alapvetően ingyenesen játszható mobilos verziója hatalmas negatív visszhangot kapott a mikrotranzakciós rendszere miatt, lévén a kiadó hajmeresztő összegeket kíván elkérni a játékban való haladás megkönnyítése érdekében.

Hirdetés


Ezen túlmenően az sem javított sokat a helyzeten, hogy az androidos verzió az értékelésével való nyaggatáskor nem volt hajlandó 5 csillagnál rosszabb értékelést elküldeni a Play Store-ba, ehelyett az 1-4 csillagot adni kívánókat arra kérte, hogy írják meg e-mailben a panaszaikat és észrevételeiket.


Az EA talán némi barátkozás, vagy pont a mobilos játékának reklámozása céljából most összeállt a Good Old Games játékbolttal, így egy közös akció keretében vasárnap délutánig bárki ingyen beszerezheti az 1997 nyarán kiadott első Dungeon Keepert. A promóció ideje alatt a Dungeon Keeper második része 75 százalékos leárazásban másfél dollárért kapható.


(Forrás: geek.com)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.