Hirdetés

A Hewlett-Packard bemutatta új nagyteljesítményű nyomtatóit



|

Hirdetés

Az utóbbi modell nyomtatási sebessége eléri a percenkénti 17 oldalt. A HP Deskjet 959c olyan professzionális otthoni és irodai felhasználók számára készült, akik gyakran szeretnének kiváló minőségű fényképeket nyomtatni. Az eszköz 10x15 centiméteres beépített fotópapír-tálcájának köszönhetően a fényképnyomtatáshoz nem is kell papírt cserélni. A nagy teljesítményű nyomtatás-feldolgozó rendszer és az intelligens jellemzők révén a HP Deskjet 959c utolérhetetlen fényképminőségű nyomtatokat produkál, és így kitűnően képes együttműködni a gyakori fényképnyomtatást igénylő alkalmazásokkal.
A HP Deskjet 980cxi professzionális és a 990c m-sorozatú nyomtató beépített, automatikus kétoldalas nyomtatási funkciója papír- és költségmegtakarítást tesz lehetővé, s emellett környezetkímélőbbé teszi a nyomtatási folyamatot. A maximális produktivitásról a HPA-technológia (High Performance Architecture) gondoskodik. A korábbi tintasugaras nyomtatók esetében a képfeldolgozást és az adatformattálást a host-számítógép végezte. A HPA mindkét műveletet a nyomtató hardverén hajtja végre, egy 96 MHz-es dedikált RISC processzor segítségével.
Mindkét nyomtató a HP új, egyedi optikai papírérzékelő technológiáját alkalmazza. Az eszköz érzékeli a tálcára helyezett papír típusát, és annak megfelelően módosítja a nyomtatási beállításokat. Ettől függetlenül, a felhasználó manuálisan is kiválaszthatja a papír típusát és a nyomtatási beállításokat.
A 990c m-sorozatú nyomtató kimondottan felső kategóriás Mac-környezetben dolgozó irodai vagy otthoni felhasználók részére készült. Az elegáns, ezüst színű eszköz mobil berendezésekről vezeték nélkül is tud nyomtatni, és minden esetben rendkívüli nyomtatási minőséget és sebességet garantál.
Mindhárom nyomtató márciusában kerül az üzletekbe. [pcworld.hu]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.