Hirdetés

A Hotmailre kevesebb spam érkezik, mint a Gmailre



|

A Cascade Insight felmérése a Microsoft levelezőjét hozta ki tesztgyőztesnek.

Hirdetés

A Hotmail az egyik legnagyobb levelezőszolgáltató a világon, és viszonylag rossz hírneve van, ami a kéretlen levelekkel teli postafiókokat illeti. A Hotmail felkérte a Cascade Insight vállalatot arra, hogy felmérje, a világ három legnagyobb szolgáltatójánál milyen arányban érkeznek spamek a postafiókokba.

 

A cég teszteredményei a Hotmailt hozták ki győztesnek, a Gmail előtt, míg a Yahoo Mail a harmadik lett. A Hotmail-fiókokban a levelek 48,57 százaléka volt spam, ez a Gmail esetében 48,88 százalék volt, a Yahoo Mailnél pedig 58,33 százalék. Érdekesség, hogy ugyanez a vállalat 2009-ben hasonló tesztet végzett, akkor a Gmail megelőzte a Hotmailt.

 

A Yahoo viszonylag magasnak találta az eredményként kapott rátát, ennek okát pedig a teszt módszereivel magyarázták. A Google annyit tett hozzá, hogy a kiváló levélszemét elleni védelmük miatt rengeteg Gmail-használó van; míg a Microsoft úgy szólt, a Hotmail rossz napjai mára elmúltak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.