Hirdetés

A HP bemutatta a FATA lemezt



|

Hirdetés

A merevlemez gyártó Seagate-tel együttműködő HP egy új lemezmeghajtót jelentett be, amely árban és teljesítményben a SATA-hoz hasonló jellemzőkkel bír, viszont az FC protokollt használja. Az új hibrid technológia - a Fiber Atached Technology Adapted (FATA) - várhatóan nyártól jelenik meg a HP FC tömb kínálatában. Kyle Fitze, a HP online tároló divíziójának marketing igazgatója szerint a FATA azon cégek számára ideális, amelyek már invesztáltak FC-alapú SAN-ba, melynek kapacitását olcsón akarják növelni, illetve ha kevésbé erőforrás igényes alkalmazásaikat egy olcsó lemeztechnológiára akarják áthelyezni.

A FATA meghajtók megabájtonkénti költsége a hasonló teljesítményű SATA merevlemezekének fele. Fitze elmondta, hogy készek együttműködni a különböző szabványtestületekkel, hogy szabványosítsák az FC protokoll kapcsolódását az új olcsó lemezekéhez. A HP még ebben a hónapban bemutatja az új merevlemezt működés közben a New York-i Storage Decisions Spring 2004 konferencián.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.