Hirdetés

A HP új termékei - fogyasztóknak



|

Hirdetés

„Épp csak elkezdtük kapirgálni a lehetőségek felszínét”, közölte. „Szellemi tulajdon szempontjából vezető pozícióban vagyunk az értéklánc minden pontján, amit hatalmas növekedési lehetőségnek tekintünk a HP számára a következő években”. A digitális szórakoztató eszközök és szolgáltatások piaca 2003-ban 500 milliárd dolláros forgalmat bonyolított, és a növekedés mértéke évi 6-8 százalék között lesz - jósolta Fiorina.

„A mai bejelentések közül az volt a legfontosabb, hogy a HP immár nem számítógépgyártó cég, hanem digitális média cég” - állapította meg Phil Leigh, az Inside Digital Media piackutató cég elnöke. Azzal azonban, hogy a HP a fogyasztói elektronika felé nyit, egy új típusú vásárlóval is szembesül, akik már nem mozognak olyan otthonosan a technológia világában, mint a HP hagyományos felhasználói, ami erőpróba elé állítja a céget: hogy ennek a felhasználó típusnak biztosítsa a világszínvonalú támogatást.




A Fiorina által bemutatott termékek között ott volt az iPod, melyet „Apple iPod from HP” márkanéven forgalmaznak. A 20 és 40 gigabájtos verzióban készülő lejátszókhoz a cég hamarosan HP Printable Tattoos néven öntapadós matricákat is forgalomba hoznak, melyekkel a fiatal felhasználó „személyre szabhatja” kedvenc lejátszóját. Egyedülálló terméknek tartják az elemzők a HP Instant Cinema ep9010 digitális vetítőt, amely vetítőt, DVD lejátszót és sztereo hangfal rendszert foglal magában, amely így lényegében egy hordozható mozi, amelyben megvan a potenciál, hogy önálló termékkategóriává váljon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.