Hirdetés

A HP videokonverziós eszköze



|

Hirdetés

A konverziót sokféleképpen el lehet végezni, de a Dc3000 jelenleg az egyetlen, amely egy külső eszközben egyesíti az analóg videobevitelt DVD+R/RW íróval. A készüléket a PC USB 2.0 kapujára kell csatlakoztatni, kábellel hozzácsatlakoztatni a videomagnót a Dc3000 composite video vagy S-Video bemenetéhez, majd a szoftver felinstallálása után el lehet kezdeni a munkát.




A bejövő analóg videojeleket egy MPEG-2 kártya digitalizálja valós időben. A munkát a HP Video Transfer Wizard szoftvere könnyíti meg, amely lépésenként átvezeti a felhasználót az elvégzendő feladatokon. A varázsló maximum 2 órányi anyagot képes felügyelet nélkül átkódolni. A 400 dolláros csomaghoz további 50 dollárért video és hangszerkesztő alkalmazáscsomag is kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.