Hirdetés

A kalózok idei kedvence: Trónok harca



|

A torrentezők kedvenc sorozata a Trónok harca, amelyet nagyobb számban töltöttek le idén, mint ahányan Amerikában nézték.

Hirdetés

A kalózok és a torrentezők körében a 2012-es év legnépszerűbb tévésorozatának az HBO által készített Trónok harca bizonyult, amely epizódonként 4 280 000 letöltőt számlál. A tavalyi első idén a második helyre szorult, a Dexter legnépszerűbb részét 3 850 000-en töltötték le.

A jogvédők számára aggodalomra adhat okot, hogy az illegális nézők száma fölémagasodik a legális nézettségnek. Amerikában ugyanis a nézettség 4 200 000-es értéken alakult. A tévés kalózkodás 80 százaléka ugyanakkor Amerikán kívül történik, valószínűleg a népszerű műsorok miatt, amelyek legálisan nem szerezhetőek be (főként a prémiumcsatornákon futók esetében).

A top 10-es lista következő helyein az Agymenők, Az így jártam anyátokkal, a Totál szívás és a The Walking Dead találhatóak. Kiesett az első tízből az idén véget ért House, illetve kevés volt a 2,1 millió letöltő a toplistához a Fringe és a Revolution esetében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.