Hirdetés

A karácsonyi vásárra elindul a Napster 2.0



|

Hirdetés

A 2001-ben hosszas pereskedés után ellehetetlenített és leállított zenecsere szolgáltatás ezúttal törvényes, fizetett zenei szolgáltatásként, Napster 2.0 név alatt fog működni. Indulásakor az új Napster 500 ezer számhoz biztosít hozzáférést egyedi letöltésű, előfizetéses internetes rádiószolgáltatás keretében. A szolgáltatáshoz a tartalmat az öt legnagyobb zenekiadó és számos független zenekiadó biztosítja, éles ellentétben a kezdeti időkkel, amikor a felhasználók ingyen cserélgethették anyagaikat a Napster szerverei segítségével.

ARoxio azzal teremtette meg a Napster újraindításának alapjait, hogy tavaly év végén megvásárolta a Napster fennmaradó vagyonát. Azóta megszerezte az internetes előfizetéses zeneszolgáltató Pressplay-t 39,5 millió dollárért, igazgatótanácsába leigazolta az eLabs elnökét, Larry Kenswilt (az eLabs a Universal Music technológiai divíziója). A Roxio elnök-vezérigazgatója, Chris Gorog elmondta, jól haladnak a Napster 2.0 prototípusának fejlesztési munkálatai, de részletekkel csak az indulás előtt szolgálnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.