Hirdetés

A Kaspersky Anti-Virus a legjobb Spanyolországban



|

Hirdetés

A megoldásokat a felhasználók által fontosnak tartott számos funkció, többek között az egyszerű telepíthetőség és használat, a rendszer terhelésének mértéke, a vírusfelismerési arány és a nyújtott szolgáltatások alapján hasonlították össze. A vírusfelismerésnél a legfontosabb paraméter a gyorsaság, valamint a vizsgálható tömörített fájlok formátuma és száma volt. Egyéb funkciók mellett az adatbázis-frissítések gyakoriságát, a többnyelvű elérhetőséget és a Microsoft SP2 frissítőcsomaggal való kompatibilitást is értékelték.




A részeredmények összeadása után a Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 bizonyult a legjobbnak, így az értékelő csapat tagjai a „A szerkesztőség ajánlásával” címet a Kaspersky cégnek ítélték oda. Különösen dicsérték a rendkívül magas vírus-felismerési hányadot, amely a versenytársak termékei között a legmagasabb volt, a modern és többfunkciós felhasználói felületet, az óránkénti frissítéseket és a rendszererőforrások csekély terhelését.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.