Hirdetés

A Kaspersky bemutatta az új Anti-Hackert



|

Hirdetés

Ez egy olyan személyes tűzfal, amely teljes védelmet nyújt a Windows számítógépek számára a hackerek támadása és a jogosulatlan hozzáférés ellen. A megoldás figyeli az összes hálózati és alkalmazástevékenységet, és szűri a bejövő és kimenő adatcsomagokat, így a biztosítva a számítógépen található összes adat titkosságát.

A Kaspersky Anti-Hacker 1.5 felhasználói felületén jelentős fejlesztéseket végeztek, így XP stílusú ablakokkal jelenik meg Windows XP operációs rendszereken. Általánosan elmondható, hogy a megoldás sokkal inkább felhasználóbarát: alapértelmezés szerint a szoftver már a telepítés során engedélyezi a hálózati műveleteket a leggyakoribb alkalmazások számára azok típusa alapján, így a telepítés könnyebbé válik, a biztonság pedig nem sérül. A felhasználók a csomagszűrési és az alkalmazás-adatszűrési szabályokon belül portok tartományait definiálhatják, így egyetlen szabállyal a veszélyt hordozó IP címek egész csoportja kiszűrhető. Emellett a megoldás támogatja az ADSL modemeket, és új hálózati támadásokat is felismer, mint például az SmbDie és a Helkern/Slammer, ezenfelül pedig az új verzió továbbfejlesztett Stealth Mode szolgáltatást is kínál. Az ilyen módban működő számítógépek blokkolják az összes kívülről jövő Internet csatlakozást, így láthatatlanok a külső behatolók számára, de az Internet elérését lehetővé teszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.