Hirdetés

A Kaspersky Labs SUSE technológiai partner lett



|

Hirdetés


A Novell részlegeként működő SUSE LINUX AG minősítési eljárásának eredményeként a vállalat elnyerte a SUSE Technology Partner minősítést, és a Novell a Kaspersky Labs Linux megoldásait ezentúl SUSE LINUX READY termékként jelöli meg, tanúsítva ezzel, hogy a vállalat termékei teljes mértékben megfelelnek a Novell által felállított követelményeknek.

A partnerkapcsolat egy kitartó munkának az eredménye, amelyet a Kaspersky Labs annak érdekében végzett, hogy termékeit integrálja a legnépszerűbb Linux disztribúciókhoz. A független összehasonlító tesztek rendszeresen bizonyítják a vállalat Linux termékeinek nagyfokú megbízhatóságát és hatékonyságát.




A SUSE Technology Partner és a SUSE LINUX READY minősítések technikai és kereskedelmi előnyök széles skáláját garantálják. A minősített cégek számára az egyik legnagyobb előny az információs szolgálat, mely a legfrissebb híreket és a – SUSE LINUX alkalmazások fejlesztői közötti együttműködés ösztönzésére kiépített – speciális SUSE partnerhálózatot teszi elérhetővé. Emellett ingyenes hozzáférést biztosít az összes SUSE LINUX termékhez és műszaki dokumentációhoz, valamint az elemző kutatásokhoz.

A Kaspersky Labs SUSE Technology Partnerként átfogó műszaki támogatásban is részesül. Ez a SUSE LINUX disztribúciós projektek bevezetésekor a SUSE szakértők által nyújtott tanácsadási szolgáltatásra, különböző szemináriumokon történő részvételre és az átfogó SUSE tudásbázis elérhetőségére terjed ki.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.