Hirdetés

A keresőkben az „áremelés” a „szex” rovására erősített



|

Nem sikerült lelökni a királyt a trónjáról, de a politika itt is bekavart

Hirdetés

A Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is önálló internetes társaságként működő ETARGET a mai napig 176 jelentős magyar portállal áll szerződésben, melyeken naponta több mint 13 000 000 reklám linket jelenít meg. Az ezen oldalakon történt kereséseket a rendszer tárolja. A 100 leggyakrabban keresett szó listája folyamatos frissítés mellett megtalálható a cég honlapján. A szex, pornó és női testrészek mellett ezúttal meglepő módon dobogós helyet foglal el a „gáz” és 7. helyen szerepel a „víz” szó. Megdöbbentő, de úgy tűnik a közüzemi díjak emelésének híre a szex rovására megy!


A 100-as listából egyéb érdekességek is kiderülnek például, hogy az egyedüli szappanopera a Csacska Angyal, az egyetlen együttes a Tokio Hotel, és az egyetlen ország Horvátország, amit a felhasználók rendszeresen keresnek az adott 176 db. portálon.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.