Hirdetés

A KidzMouse új gyerekbarát perifériái



|

Hirdetés

A KidzMouse Keys egy egyszerűsített billentyűzet, amelyen 67 billentyű található a standard 104 helyett. Az érintésre aktiválódó billentyűfelületet a gyerek apró ujjaihoz alakították ki, s a különböző billentyűcsoportokat más-más színnel jelölik, ami elősegíti a gyorsabb billentyűzést. A billentyűzet tavasszal kerül az üzletekbe. Már kapható a KidzMouse Ears fülhallgató, amely két méretben (kisebb és nagyobb) készül, s két verzióban. Az egyiket iskolai laborok és könyvtárak számára fejlesztették ki, a másikat otthoni felhasználáshoz. Az állítható rögzítő „együtt nő” a gyerekkel. A fülhallgató rész pedig állatfigurákat formáz. Tavasszal kerül az üzletekbe a színesen villódzó és kisebb gyerekeknek szánt Paloma Firefly optikai egér, és a kiskamaszoknak szánt KidzMouse görgős optikai egér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.