Hirdetés

A kortárs művészetet támogatja a Pannon



|

Hirdetés

A acb Kortárs Művészeti Galéria 2003-ban kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a jelenkori képzőművészeti termés egy speciális szeletének teremtsen piacot. A galéria portfóliója már indulásakor olyan műformákat is tartalmazott, amelyek a hazai terepen még újdonságnak hatottak: videókat, installációkat, objekteket, digitális printeket. Az acb a kereskedelem mellett hangsúlyt fektet művészeinek vagy más, általuk jelentősnek tartott alkotók külföldi, valamint hazai, ismeretterjesztő célzatú bemutatására is. A galéria rendszeresen részt vesz nemzetközi művészeti vásárokon (Köln, Bologna, Bécs), valamint holland, német, svájci és amerikai partnergalériák segítségével biztosítja művészeinek külföldi jelenlétét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.