Hirdetés

A köztes Windows után köztes Office is?



|

Hirdetés

Az Office fejlesztői csapat figyelemmel követi a Windows csapat „Windows XP Reloaded” programját. „Amikor a Windows csapat innovációt visz az operációs rendszerbe, akkor mi is hasznot húzunk ebből az innovációból”, fogalmazott az Office részleg igazgatója, Gytis Barzdukas. De miután a Microsoft csütörtökön figyelmeztetett, hogy korai volna bármilyen konkrét következtetéseket levonni, Barzdukas is közölte: „Nincs határozott tervünk. Még nem döntöttük el, hogy csinálunk-e valami átmenetit a Longhorn előtt”.

Az új Office verziónak csak akkor van értelme, ha a Windows frissítése olyan elemeket is tartalmaz, melyekből az irodai alkalmazások is hasznot tudnak húzni. Ha pl. változtatják a felhasználói felületet vagy a Windows tártechnológiáját, akkor ez indokolná az új Office verziót is, mondta a vezető. Egyelőre azonban a Windows részleg a második XP szervizcsomagra koncentrál, az Office részleg pedig az első szervizcsomagra, melyek az év közepére várhatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.