Hirdetés

A LaCie 8-szoros DVD+/-RW meghajtója



|

Hirdetés

A LaCie szerint a FireWire felületnek és a 8-szoros írási sebességnek köszönhetően a meghajtó egy kétórás mozifilmet nem egészen 10 perc alatt lemezre éget. „A LaCie d2 Dual 8x DVD+/-RW vezető szintű írási sebességet és minőséget biztosít”, mondja Salem Tirane, a LaCie termékmenedzsere. „Az új kétnormás DVD megerősíti vezető szerepünket a professzionális piacon.”

A „d2” elnevezés a cég tavaly megjelent új dizájnjára utal. A meghajtó ugyanis egy speciális fémötvözetből készült dobozban van, amely gyorsan leadja a hőt, ezzel növelve a meghajtó teljesítményét. Az is a felmelegedés ellen hat, hogy a d2 modellek tápegységéhez külső adaptert mellékelnek, így a meghajtót nem kell ventilátorral hűteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.