Hirdetés

A leggyorsabb ATI



|

Hirdetés

Az esemény valójában München egyik elővárosában, Unterföhringben zajlott, ahol egy területen található a legtöbb helyi televízió- és rádióadó székhelye és stúdiója - ezek közül az egyiket bérelte ki a lapkagyártó a rendezvény idejére. Uwe Semtner, az ATI európai központjának marketingigazgatója a formális köszöntő után ismertette a napirendi pontokat - az R480-as és R430-as családokról az asztali gépek szegmensében, a Mobility Radeon X800, 600 és 300-ról a noteszgépekkel kapcsolatban, illetve az új Theater 500-as lapka innovációiról szólt egy-egy előadás.




Elhangzott ezenkívül egy-egy beszámoló a CATALYST szoftver közeljövőben megjelenő verzióinak legfontosabb újításairól – ezek a jelek szerint kimerülnek az apróbb csinosításokban és a kezelhetőség javításában.



A teljes cikk Izmosítás - Világszenzáció: a leggyorsabb ATI videokártya csak nálunk! címmel a 2005. januári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.