Hirdetés

A legnagyobbakat ütné ki a nyeregből a LeEco



|

Első körben lecsapna a cég a Yahoo 19,6 hektáros birtokára Santa Clarában.

Hirdetés

Egyelőre csak kevesen ismerik a LeEco nevű márkát, azonban hamarosan nagy névről lesz szó a piacon. A kínai tech cég globális szinten terjeszkedik. 

Hirdetés

Ennek a jele az is, hogy Santa Clarában a hírek szerint egy 19,6 hektáros birtokot vásárolnak meg a Yahootól. 

A Yahoo eredetileg 2006-ban vette a birtokot, 106 millió dollárért. Itt építették volna fel a következő nagy irodájukat (pontosabban 13-at). 

Az elmúlt egy évtizedben azonban a Yahoo hatalmas lejtőre került, miközben a LeEco és a hozzá hasonló cégek világméretű technológiai fejlődést indítottak el. 

A LeEco már rég nem csak Kína Netflixe, elvégre tévéket, motorokat, okostelefonokat és robotautókat is gyárt a vállalat. Egyre többen gondolják úgy, hogy az amerikai startupvilág lassulóban van, de a kínai csak most dübörög igazán. 

A Yahoo a mostani területen az építkezést végül soha nem kezdte meg, és az egyre égetőbb helyzetében lehetőleg mindentől szabadulnia kell, ami pénzt hozhat. 

A LeEco eközben San Joséban indította el az első amerikai főhadiszállását, amelyen robotautókat tesztelnek. A Jia Yueting vezette vállalat állítólag annyira nagyra tör, hogy a mostani ajánlatával még a Google-t és az Apple-t is beelőzte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.