Hirdetés

A legviccesebb kiegészítő



|

Hirdetés

A FlyLight USB kapuról csak „lopja” a működéséhez szükséges áramot, hogy a flexibilis kígyótest végén csücsülő kékes színű LED-et táplálja. Egyéb iránt az USB kaput semmi másra sem használja. Aki még nem próbált sötétben hordozható PC-t használni, bizonyosan meghökkentőnek fogja találni ezt az eszközt. Viszont aki már próbált repülőgép fedélzetén éjszaka billentyűzni és zsebelt már be rosszalló morgásokat és tekinteteket a felkapcsolt olvasólámpa miatt, bizonyosan hasznosnak találja majd a kis billentyűvilágító lámpácskát. Az egészen meglepő fényerejű, kékes színű LED-ben az a remek, hogy pont annyi fényt sugároz, hogy a billentyűzet jól látható legyen, közben nem zavar másokat és még az akkut sem veszi nagyon igénybe.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.