Hirdetés

A Lindows Linux CD-ről is futtatható



|

Hirdetés

A termék, a LindowsCD a Lindows OS 4.0 számos elemét tartalmazza, így a hardver felismerést, a bedolgozómodul támogatást, valamint számos multimédia formátum és technológia támogatását. A LindowsCD egyszerűen úgy futtatható, hogy be kell helyezni a PC CD-ROM meghajtójába és újraindítani a gépet, ha pedig a felhasználó vissza akar térni a gép eredeti konfigurációjába, el kell távolítania a lemezt, és újraindítania a gépet.




A CD-n az operációs rendszer mellett olyan programok is találhatók, melyekkel ki lehet nyitni az olyan windowsos alkalmazások segítségével létrehozott állományokat, mint a Word, a PowerPoint és az Excel. A LindowsCD-t ingyen megkapják a LindowsOS 4.0 vásárlói a Lindows.com online áruházában, illetve 30 dollárért letölthetik a lindows.com/tigerdirect címről.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.