Hirdetés

A Lite-On IT és a Sony stratégiai szövetsége



|

Hirdetés

A hír szerint a Sony növelni fogja megrendeléseit a Lite-On IT felé, és eközben csökkenti a licenc díjakat. Tavaly 5%-os volt a Lite-On IT szállítása a Sony felé, de ez év első negyedévében már 15%-ra emelkedett.

2002 utolsó negyede óta a Sony vékony DVD-ROM/CD-RW kombinált meghajtóinak a szállításai csökkentek. A két cég azt reméli a szövetségtől, hogy növelni tudja piaci részesedését. A Lite-On IT növelni kívánja Sony-tól a kulcsfontosságú alkatrészek beszerzését is.

Mint ismeretes a Lite-On IT a tavalyi 50.000-es értékesítését az idén öt millióra kívánja növelni, amit a Sony közös kooperációjától várnak.

A két cég továbbá együtt kívánja kifejleszteni új DVD „kettős lapkakészleteit” amit a második negyedévben mutatnak be. Ez a magasan integrált lapkakészlet mind a DVD+R, mind pedig a DVD-R szabványokat támogatja majd, ezzel segítheti a DVD-Dual meghajtók szélesebb körű elterjedését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.