Hirdetés

A Lycosnál Britney Spears volt az idén a legnépszerűbb keresési célpont



|

Hirdetés

A pálmát 2000-ben - legalább is a Lycosnál - a tini popsztár Britney Spears vitte el.

Természetesen nem az énekesnő nevét írták leggyakrabban a keresőbe, hiszen a "sex" szónak a Lycoson is megdönthetetlen előnye van minden mással szemben, de ha az egyértelműen azonosítható személyeket vagy dolgokat vizsgáljuk, úgy a popsztár első helye elvitathatatlan. Mellesleg az ifjú hölgy fantasztikus hajrájával került csak az élre, mert január 1-től november 25-ig a japán rajzfilm őrület, a Dragonball Z vezette a listát. A harmadik egy másik japán rajzfilm sztár, a Pokemon lett. Az ötvenes listán az új jövevények közül a legmagasabbra a Napster kaptatott a maga nyolcadik helyével. A Sidney-i olimpia pedig csak a tizedik helyen szerénykedik, az amerikai elnökválasztás pedig csupán a tizenkettedik. [IDG News Service]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.