Hirdetés

A maláj szoftverkalózok már árulják az új Windowst



|

Hirdetés

A hat ringgites ár egészen pontosan 1 dollár 58 centet jelent, miközben az USA-ban a Windows XP ára 100 dollár körül van. A szoftver az az előzetes Longhorn verzió, amelyet a Microsoft októberi Los Angeles-i programozói konferenciáján mutattak be, és a résztvevőknek osztogattak. Jonathan Selvasegaram, a Microsoft malajziai leányvállalatának vezető jogásza szerint „nem egy kész termékről van szó, ezért ha működik is egy darabig, igen kockázatos egy otthoni PC-re telepíteni”.




A szoftver ott van Johor Bahru, a Szingapúrral határos nagyváros legnagyobb üzletközpontjában, de árulják egész Malajzia összes kisebb-nagyobb elektronikai üzletében, és az utcán is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.