Hirdetés

A Matáv növeli az ADSL sebességet



|

Hirdetés

A sikeres tesztidőszak után 2004. november 16-ától folyamatosan hajtja végre a Matáv a hozzáférések átállítását.

A Matáv az ADSL-szolgáltatás mind szélesebb körű elterjesztése mellett komoly erőfeszítéseket tesz a szolgáltatás színvonalának folyamatos fejlesztésére. A Matáv 2004. szeptember 28. és október 12. között hálózati tesztet hajtott végre, melynek során növelte a jelenlegi fel- és letöltési sebességeket. A sikeres teszt és a kedvező fogadtatás nyomán a Matáv úgy döntött, hogy országosan növeli az ADSL-hozzáférések maximális sebességét.

A szolgáltatás minőségének javítása mellett a Matáv 25%-os havidíj kedvezményt ad nagykereskedelmi partnereinek a november 1. és december 20. között érkező határozott idejű megrendelésekre. Az akciós havidíj a szerződéskötéstől 2005. december 31-ig érvényes, és belépési díjat sem kell fizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.