Hirdetés

A McAfee eladja kutatói részlegét



|

Hirdetés

A McAfee Research számítógépes és hálózati biztonsági kutatást végez, olyan területeken, mint a behatolás-védelem, a biztonsági menedzsment, a támadási lehetőségek és a sebezhetőségek kiszűrése. Az elmúlt években olyan ügyfelek tartoztak a McAfee Research ügyfélkörébe, mint az amerikai DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency - Fejlett Védelmi Rendszerek Kutatóközpontja), az NSA (National Security Agency - Az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Hivatala), a U.S. Army Research Laboratories (Az Egyesült Államok Hadseregének Kutatóközpontja) és a Hewlett-Packard.




A kaliforniai Sparta egy alkalmazottak tulajdonában lévő, rendszerfejlesztői és fejlett technológiai cég, amelynek fő tevékenysége három területre bontható le: védelmi és űrkutatási rendszerekre, valamint hardver- és információs rendszerekre. A McAfee Research egyre nagyobb számú szigorúan titkos megbízást fogadott el az elmúlt pár évben, míg a nyilvános megbízásai egyre fogyatkoztak - közölte a McAfee. Az, hogy a cég eladja kutatói részlegét, nem azt jelenti, hogy a cég a továbbiakban nem fog saját kutatásokat végezni. A McAfee folytatja a kártékony programok és a sebezhetőségek kutatását, a McAfee Antivirus and Vulnerability Emergency Response (anti-vírus és sebezhetőségi ügyeleti csoport) részlegén keresztül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.