Hirdetés

A Microsoft 2006-ig támogatja a Windows 98-at és a ME-t



|

Hirdetés

A Microsoft eredetileg január 16-ával be akarta szüntetni a Windows 98 és a Second Edition támogatását, vagyis ez után nem lett volna elérhető a telefonos támogatás, és megszűntek volna a verziók biztonsági frissítései. A Windows Millennium Edition támogatása pedig eredetileg 2004. december 31-ig tartott volna. A szoftveróriás az után változtatta meg a véleményét, hogy kiderült, még mindig nagyon sokan használják e termékeket, amelyek 1998 júniusa, ill. ’99 júniusa óta vannak piacon.




Az IDC becslése szerint 2003 végén a Windows 98 58 millió példánya fut szerte a világon. A kanadai AssetMetrix tavaly év végén 670 amerikai és kanadai cég 370 ezer PC-jéről gyűjtött adatokat. Úgy találták, hogy a cégek 80 százalékánál van legalább egy PC, amely vagy a Windows 95-öt, vagy a Windows 98-at futatja. A régebbi operációs rendszer felhasználási aránya 27 százalékos.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.