Hirdetés

A Microsoft az égben



|

Hirdetés

A Microsoft részvényárfolyama 2,6 százalékponttal emelkedett, amikor a Wall Street Journal nyilvánosságra hozta, hogy a szoftvercég 1 milliárd dollár kíván befektetni Rupert Murdoch Sky Global Networks-ébe. A tranzakcióval a Microsoft a Sky részvényeinek 3,5 százalékát szerezheti meg. Ez a befektetés alighanem elegendő lesz a tulajdonosi jogokat gyakorló News Corp. számára, hogy a tőzsdei megjelenésre szánt cég helyzetét tovább erősítse.
A Sky Global igazi finom falatnak számít a befektetési piacon, amióta műholdas szélessávú Internet szolgáltatásokat is nyújt. Olyan cégek is heves érdeklődést mutatnak a bevásárlás iránt, mint a Nokia vagy a Yahoo.


Ennek a 3,5 százaléka 1 milliárd dollárt ér

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.