Hirdetés

A Microsoft beszállt a tévé-üzletbe



|

Hirdetés

A Microsoft TV lehetővé teszi, hogy interaktív televíziós szolgáltatásokat vegyenek igénybe az előfizetők akár analóg készülékek segítségével is, mint ez Franciaországban fog történni, vagy kábelcsatornákon fogadják a digitális műsort, mint Portugáliában, vagy műholdon, ahogy az Egyesült Államokban. Az első eladások már e hónapra várhatók Amerikában, ahol a legnagyobb műholdas szolgáltató a Direct TV sugározza majd a Microsoft Ultimate TV névre keresztelt - s neve szerint tökéletes - műsorát, egyelőre kiválasztott előfizetők számára. Közben készül az európai premier is, ahol a Thompson Multimédia által gyártott set jelenik majd meg (set-top-box, modem és billentyűzet) 740 és 2015 dollár közötti áron. A tét nem kicsi mert a Datamonitor becslése szerint az USA-ban 34,4 otthonban, míg Európában 33 millió lakásban néznek majd interaktív tévét 2003-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.