Hirdetés

A Microsoft birtokába kerülhet a Deezer?



|

Állítólag még korai stádiumban van a vállalatok közti párbeszéd.

Hirdetés

XBOX One tesztünk tanúsága szerint új játékkonzolját meglehetősen nyilvánvalóan all-in-one szórakoztatóközpontnak tervezte a Microsoft (erre utal a nevében a One), azonban súlyos problémát jelent, hogy az elképzelés alappilléreit képező tartalomforrások csak néhány országból érhetőek el; gondolunk itt a Netflixre vagy XBOX Music-ra. A kellemetlen állapot természetesen a Windows 8.x és Windows Phone platformok sikerét is akadályozza.

Hirdetés


Mindez javarészt nem a Microsoft hibája, egész egyszerűen csak pokoli nehéz megegyezni a jogtulajokkal. A pletykák szerint a talán Winampot és Shoutcastet is felvásárló vállalat szemet vetett a hazánkban is egyre népszerűbb Deezer zenestreamelőre, és noha korai stádiumban tartanak a tárgyalások, de a 80 országban elérhető szolgáltatás akvizíciója feltétlenül benne van a pakliban.


A Deezer jelenlegi legfőbb problémáját az Egyesült Államok piacára való jövő évi betörés jelenti, így még ha a franciák nem is hajlandóak eladni a céget, egy partneri megállapodással mindenképp kisegíthetnék egymást a felek.


(Forrás: MusicWeek | Fotó Craig Dennis / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.