Hirdetés

A Microsoft ellenőrzi felhasználói e-mailjeinek feladóját



|

Hirdetés

A cég a múlt héten azzal fordult az internetszolgáltatókhoz, hogy szeptember közepéig telepítsék a DNS szervereket azonosító Sender Policy Framework (SPF) technológiát. A Microsoft azt tervezi, hogy október 1-től minden bejövő e-mail feladóját megvizsgálja. Azokat a leveleket, amelyeknél nem egyezik a feladóban megadott domén a küldő szerver IP címével, nem dobják vissza, hanem alaposabban ellenőrzik és szűrik, közölte Craig Spiezle, a cég biztonsági stratégiai csoportjának igazgatója.




A Sender ID technológiát a Microsoft szabványosítani kívánja, amely két technológiát egyesít magában: a Microsoft által kifejlesztett Caller ID technológiát és a Meng Weng Wong által kifejlesztett SPF technológiát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.