Hirdetés

A Microsoft hír és blogkereső szolgáltatást indít



|

Hirdetés

Az új szolgáltatások - az MSN Newsbot és az MSN Blogbot - beindítása a keresési piaci részesedért folyó küzdelem része. Mint ismeretes, a cég saját keresőmotor fejlesztésén dolgozik, hogy ringbe szállhasson a Google ellen. A Microsoft szintén pénteken adott hírt egy természetes nyelveket használó keresőmotorról is, az MSN Answerbot, amely a felhasználók egyedi kérdéseire ad majd választ, például úgy, mint a rivális Ask Jeeves.

Az MSN Newsbot több mint 400 forrásból gyűjti a híreket. Ezzel kapcsolatos a másik bejelentés az MSN Blogbot kapcsán, amely a ’hálónaplókban’ keres hírnek való információkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.