Hirdetés

A Microsoft kimutatta a foga kékjét



|

Hirdetés

1-es PAN (personal area network) szoftvert támogatni fogják új fejlesztésű termékeikkel.A Bluetooth (kék fog) technológiát az Ericsson 1998-ban jelent meg, a különböző elektronikus eszközök (főleg a mobiltelefonok és kapcsolt részeik, illetve laptopok, fejhallgatók, printerek, stb.) vezeték nélküli kommunikációjának megoldására. Azóta már versenytársai is akadtak a piacon, s vannak szakértők, akik kétlik, hogy a technológia valaha is széles körben elterjedhetne. A Microsoft azonban egyelőre erre a protokollra fogad, ami sokat javíthat a svéd technológia elfogadottságán. Az elhatározást a redmondiak tettekben kimutatják, hiszen jövő év második felére ígérik azt a zseb-PC-t, amely Bluetooth szabvány szerint fog környezetével kommunikálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.