Hirdetés

A Microsoft kivonul?



|

Hirdetés

A viszonteladóktól származó értesülések szerint eltűnt a Microsoft katalógusaiból az összes Sidewinder márkájú játékperiféria (joystick, kormánykerék, stb.). Marco Manera, a Logitech Australia ügyvezető igazgatója is csupán pletykákat hallott, de gyorsan kell lépniük, mert míg a PC-k és a játékkonzolok esetében nincs túl nagy haszonrés, a perifériák esetében ez mindig viszonylag nagy. A Logitech, amely a játékperifériák legnagyobb szállítója, melyet szorosan a Microsoft követ, természetesen örül, ha a Microsoft kivonul a piacról, hiszen masszívan megugrik a piaci részesedése.

A Microsoft már csak amerikai és ausztrál webhelyén reklámozza játékperifériáit, de új reklámkampánya, amely az innovatív egereket és billentyűzeteket ajánlja a vásárlók és kereskedők figyelmébe, már említést sem tesz játékperifériákról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.