Hirdetés

A Microsoft letöltési oldalának új védelme



|

Hirdetés

Ha valóban eredeti, akkor korlátlan hozzáférést élvezhetnek minden letöltéshez, ha nem, akkor a letöltés előtt előbb egy, az illegális szoftverhasználatról szóló üzenetet láthatnak. A Download Center (www.microsoft.com/downloads) sokrétű támogatást nyújt, többek között a Messengerhez, a Media Playerhez, és a létfontosságú biztonsági frissítések telepítéséhez; azonban ez a szolgáltatás nem azonos az automatikus frissítéssel - azzal a szolgáltatással és webcímmel, amelyet általában használunk biztonsági frissítések telepítéséhez.




A Microsoft „Windows Genuine Advantage”-nek (Windows eredetiség-előny) keresztelte a programot; abban reménykednek, hogy 22 ezer felhasználó fog részt venni az ellenőrző mechanizmus tesztelésében, amely a kliens oldaláról egy ActiveX vezérlőt, a szolgáltatói oldalról pedig egy távoli aktiválás-szolgáltatást jelent. A Downdload Center-t havonta 30 millió egyéni felhasználó szokta igénybe venni.

A Windows Update rendszer már régebb óta szűri a köztudottan az illegális Windows másolatok aktiválására használt termékkulcsokat, azonban a Download Center ellenőrzése szélesebb körű, és még több ismert termékkulcsot ellenőriz. A Microsoft egy többszíntű hadjáratot folytat a kalózkodás ellen. Sok ázsiai országban, ahol nagyobb mértékű az illegális használat, olcsóbb Windows verzióka forgalmaz, és szoros együttműködésben áll a hatóságokkal az illegális másolatokat készítő és terjesztő egyének megfékezésének érdekében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.