Hirdetés

A Microsoft levédett egy fontos üzenetküldő sajátosságot



|

Hirdetés

A 6,631,412-es számú szabadalom kedden került a Microsoft tulajdonába. Ez a szabadalom előnyhöz juttathatja a redmonti szoftveróriást az azonnali üzenetküldők piacán, ha a szabadalom birtokában sikerül neki kiharcolnia, hogy csak az ő szolgáltatásában legyen jelen ez a tulajdonság. A közvetlen versenytársak, a Yahoo és az AOL nem kommentálták az értesüléseket.




A Microsoft MSN Messenger azonnali üzenetküldő szolgáltatásának közel 100 millió felhasználója van. A szoftveróriás vállalati felhasználóinak a most piacra kerülő Office Live Communication Server 2003-ban ajánlja ezt a szolgáltatást - nyilván pénzért. A szoftver segítségével a vállalkozások saját belső azonnali üzenetküldő hálózatukat tudják kiépíteni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.