Hirdetés

A Microsoft megnyitja Tudásbázisát



|

Hirdetés

A Microsoft Corporation vezetői bemutatták az egyelőre próbaüzemben működő Community Solutions Content Program for Microsoft Knowledge Base nevű programot, amely lehetővé teszi az MVP-k számára, hogy a Microsoft termékekkel és technológiákkal foglalkozó Microsoft Tudásbázis (Microsoft Knowledge Base) részeként működő Community Solutions webhely számára tartalmat készítsenek.

Új információk hangzottak el a 2003 októberében beindított Microsoft MVP Forráskód-licencprogramról is. A jogosult országokból eddig több mint 200 MVP szerzett licencet a Megosztott Forráskód Kezdeményezés keretében, akik ezáltal hozzáférhetnek a Microsoft vagyonának egyik legértékesebb darabjához, a Windows forráskódjához.

A csúcstalálkozó keretében olyan új segítő és közösségi eszközöket is bemutattak, amelyek új visszajelzési csatornát biztosítanak az MVP-k számára. Az ügyfelek ezeken keresztül nyújthatnak be a termékekkel és azok funkcióival kapcsolatos javaslatokat, és megvitathatják a felmerült ötleteket még a termékfejlesztés szakaszában. A visszajelzések közvetlenül a Microsoft adott technológiáért felelős csoportjához futnak be, mely ezután reagál a legtöbb szavazatot összegyűjtő javaslatokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.