Hirdetés

A Microsoft megszűnteti Wi-Fi kínálatát



|

Hirdetés

11b hálózati szabványra épülő kínálatát, jelentette be kedden a Microsoft.

„A Microsoft csökkenti jelenlétét ebben a kategóriában”, közölte a Microsoft angliai szóvivőnője, aki szerint a döntésnek minimális hatása van az európai piacra, mivel a szélessávú hálózati útválasztókat és a NIC kártyákat kizárólag Észak-Amerikában forgalmazzák. A szóvivőnő azt azonban nem volt hajlandó kommentálni, miért döntött a Microsoft a Wi-Fi piacról való kivonulás mellett.

A cég csak raktáron lévő termékei eladásáig marad a Wi-Fi piacon, de a termékeket a szokásos két éves garancia időszak idejére támogatásban részesíti. A Microsoft 2002-ben lépett be a Wi-Fi piacra és termékei, így a Broadband Networking Wireless Kit és a Wireless-G család általában kiváló minősítést kapott a fogyasztók és a szakértők körében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.