Hirdetés

A Microsoft napi büntetést kér a Lindowsra



|

Hirdetés

com céget, mert engedi, hogy a Benelux államok felhasználói is látogassák webhelyét.

A Lindows nehezményezi, hogy a lépésre az után kerül sor, miután kivonta termékeit a Benelux piacról, webhelyén pedig közzétette, nem árulja termékeit a három ország vásárlóinak, míg le nem zárul a fellebbviteli eljárás. Mint ismeretes januárban egy holland bíróság eltiltotta a céget a Benelux államokban a Lindows név használatától. Tavaly hasonló értelmű döntést hoztak a cég ellen Finnországban és Svédországban is. A Lindows.com időközben nevet is változtatott Lin---s.comra (ejtése Lindash) kifejezetten benelux és svéd ügyfelei számára (a finn vársárlók számára ugyanis nem tilos a Lindows.comot látogatni).

A Lindows vezérigazgatója, Michael Robertson a Microsoft újabb követelésének immár semmi köze a márkanév védelemhez, hanem nyíltan a Lindows tönkretétele a cél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.