Hirdetés

A Microsoft ötezer ember felvételére készül



|

Hirdetés

6.9 milliárd dollárra növeli.

Az új munkahelyek zöme, 3000-3500 az USA-ban nyílik, közölte a Microsoft a pénzügyi elemzők számára rendezett éves konferenciáján. A kutatás-fejlesztés összegeinek növelése kb. 8 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest - ami formailag június 30-án zárult le. A Microsoft még a szoftverkutatás kezdeteinél tart, közölte Bill Gates a kissé meglepett pénzügyi elemzőkkel a cég redmondi központjában.

„Valójában még csak a felszínt kapirgáljuk azzal kapcsolatban, hogy mire képesek a szoftverek”, magyarázta a cégelnök szoftver főépítész. „Amit csinálni akarunk, ahhoz komoly befektetésekre van szükség, mert ezeket a dolgokat nem tudják megoldani a kisebb cégek, amelyek néhány száz fejlesztőt foglalkoztatnak.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.