Hirdetés

A Microsoft röhög az Apple ingyenes iWork csomagján



|

A redmondiak hisznek a Surface 2-ben és az Office 2013-ban.

Hirdetés

Kedd este az Apple ismét megerősítette, hogy - a Mavericks és az iLife mellett - az iWork programcsomagját is ingyen adja minden új készüléke mellé. Az ügyes marketinges fogás első hallásra úgy tűnhet, hogy eredményesen izzasztja majd meg a Microsoftot. 

Hirdetés

A Microsoft persze egyáltalán nem ért egyet ezekkel a véleményekkel, mi több, inkább csak röhög az Apple-ön. A cég kommunikációért felelős alelnöke, Frank Shaw azt mondja, az iWork eleve nem volt valami népszerű, és már ehhez mérten is árazta az Apple; éppen ezért egyáltalán nem tartják meglepőnek vagy érdeminek ezt a mostani változtatást. 

Shaw persze megragadta az alkalmat arra is, hogy elmondja, a Surface és a Surface 2 olcsóbb és sokkal jobb az Apple kínálatában lévő iPad 2-nél és az iPad Air-nél is. Emlékeztetett, hogy nem csak a Skydrive-on, de már a tableten is több tárhelyet adnak, vannak USB portok és SD kártyahelyek, ráadásul jár a táblagépeikhez az Office 2013 teljes változata is. Ennek fényében az alelnök szerint az Apple nem a Microsoftnak tör borsot az orra alá, csupán igyekszik valahogy utolérni őket az egyszerű, Microsoft-mércével komolytalan programcsomagjával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.