Hirdetés

A Microsoft szeretné ha Gmail helyett Hotmailt használnánk



|

Az ok bár egyértelmű, az átállás menete nem feltétlenül az - ebben segít most a rendmondi vállalat.

Hirdetés

A Gmail a világ legnépszerűbb levelezési szolgáltatása, mely százmillióknak segít a mindennapi teendőjében. Ezen a mindent elsöprő fölényen próbál most a Microsoft faragni egy kicsit, egy rövid videó segítségével, amiben bemutatják pontról pontra, hogy miként tudjuk a Gmailes fiókunkra érkező leveleket áthelyezni a Hotmail felületére.

 

A kampány fő oka a Hotmail Facebookkal való szoros integrációjának köszönhető, mely nemrégiben történt meg. Ennek köszönhetően chatelhetünk FB ismerőseinkkel, sőt, akár státusz frissítéseket is küldhetünk a falunkra. Egyes bejegyzésekre azonnal reagálhatunk is, ugyanis a beérkező Facebook értesítő emailben rendelkezésünkre áll a komment mező.

 

Indokként van még felhozva a Skydrive felhőszolgáltatás, ahol tárolhatjuk a levelekben érkező fotóinkat, zenéket, és bármi mást. A Microsoft Office-szal is hasonlóan jól együttműködik a rendszer, csak úgy, mint a GDocs-szal a Gmail.

 

A videóban megtudhatjuk, hogy tudjuk teljes Gmail accountunkat importálni a Hotmail fiókunkba, illetve a TrueSwitch szolgáltatási is bemutatásra kerül, mely 90 napig ingyenesen átirányít minden Gmail-re érkező levelünket az új rendszerünkbe.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.