Hirdetés

A mindenes nyomtató, Canon BJC-6500



|

Hirdetés

Rögtön vágjunk bele és nézzük meg, mire is használható ez a készülék. Elsősorban azok figyelmébe ajánlom, akik nem csak a hagyományos A4 méretben szeretnének nyomtatni, hiszen e masina A3 mérethez is kitűnő. Alkalmazását tekintve így a CAD, a grafikai vagy nyomdai előkészítői területeken használható jól, de kiegészítőkkel a fotósok tábora is kiválóan igénybe veheti szolgáltatását. A nyomtató Windows és Macintosh rendszerekben egyaránt alkalmazható, hiszen párhuzamos és USB csatlakozóval is rendelkezik. A mellékelt CD-n természetesen a megfelelő meghajtó programok is megtalálhatóak.

A masina kiegészítőiről érdemes szólni, hiszen a fotófestékek és a szkennerfej alkalmazásával több funkcióssá alakítható. Vagyis kapunk egy lapszkennert, ha a fekete festék helyére behelyezzük a szkennerfejet, és egy igen jó minőségű 6 színű fotónyomtatót, ha a fotótintát használjuk ugyanitt. Ami a készülék gazdaságosságát illeti, azt a tinták színenkénti cseréje nagymértékben növeli. Ezzel a megoldással minden színt (fekete, cián, bíbor, sárga), az utolsó cseppig elhasználhatunk és ez igaz a fotófestékekre is (fotó fekete, világos cián, világos bíbor). A masina sebessége is jó, hiszen fekete-fehér A4 méretű szöveget draft módban 9 lap/perc, míg színesben 6 lap/perc sebességgel nyomtat. A módok változtatásával ezen idők természetesen csökkennek, de egy A3 méretű, normál módú, színes nyomtatásnál másfél lap/perc sebesség érhető el. A hagyományos nyomtató-beállításokon kívül a bélyegző vagy háttérkép nyomtatás, egyéni beállítás készítése, fej törölgetés és fejkalibrálás is elvégezhető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.