Hirdetés

A Motorola első intelligens telefonjához ész kell



|

Hirdetés

Miközben a Microsoft Pocket PC telefonjai egy PDA-méretű eszközbe integálnak telefon funkciókat, a Smartphone Pocket PC funkciókat (Word és Excel nélkül) integrál egy telefon méretű eszközbe. Ez pedig kompromisszumokat követel, elsősorban adatbevitelkor - ami azt jelenti, hogy a kezdő felhasználónak sokszor kell a 135 oldalas kézikönyvhöz folyamodnia, nem beszélve arról, hogy érintőképernyő nem lévén manuálisan kell váltani a billentyűk betű és számfunkciói között. Ezzel együtt a 300 dolláros mobiltelefon határozott „Windows-érzést” közvetít, a nagy ikonok révén viszonylag könnyen hozzáfér az ember e-mailjeihez, kapcsolatai listájához, határidőnaplójához és az Internet Explorerhez. Az ActiveSync program a telefont az Outlook adataival szinkronizálja, míg az OfficeOnline funkció külön fizetendő szolgáltatásként hozzáférést kínál az internetre kapcsolt PC fájljaihoz és Outlook funkcióihoz.

Az alap PDA funkciókon kívül az MPx200 olyan multimédiás extrákat is kínál, mint az MP3 és video lejátszás, amit a mellékelt sztereo fülhallgató és a Windows Media Player szoftver biztosít az SD-kártyán tárolt anyagokból. A készülék akkumulátora is figyelemreméltó - félórás folyamatos zenehallgatás, videonézés és telefonálás után sem változott a töltésjelző állása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.